201: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੨੦੧
c (bot Menambah: hy:201)
c (bot Menambah: pa:੨੦੧)
[[oc:201]]
[[or:୨୦୧]]
[[pa:੨੦੧]]
[[pi:२०१]]
[[pl:201]]
40.672

besutan