1528: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: lv:1528
c (bot Menambah: qu:1528)
c (bot Menambah: lv:1528)
[[lij:1528]]
[[lt:1528 m.]]
[[lv:1528]]
[[map-bms:1528]]
[[mi:1528]]
1.402

besutan