211: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੨੧੧
c (bot Menambah: hy:211)
c (bot Menambah: pa:੨੧੧)
[[oc:211]]
[[or:୨୧୧]]
[[pa:੨੧੧]]
[[pi:२११]]
[[pl:211]]
40.678

besutan