224: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੨੨੪
c (bot Menambah: nds:224)
c (bot Menambah: pa:੨੨੪)
[[oc:224]]
[[or:୨୨୪]]
[[pa:੨੨੪]]
[[pi:२२४]]
[[pl:224]]
40.678

besutan