237: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੨੩੭
c (bot Menambah: nds:237)
c (bot Menambah: pa:੨੩੭)
[[oc:237]]
[[or:୨୩୭]]
[[pa:੨੩੭]]
[[pi:२३७]]
[[pl:237]]
40.678

besutan