239: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੨੩੯
c (bot Menambah: nds:239)
c (bot Menambah: pa:੨੩੯)
[[oc:239]]
[[or:୨୩୯]]
[[pa:੨੩੯]]
[[pi:२३९]]
[[pl:239]]
40.678

besutan