154: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: pa:੧੫੪
c (bot Menambah: lmo:154)
c (bot Menambah: pa:੧੫੪)
[[oc:154]]
[[or:୧୫୪]]
[[pa:੧੫੪]]
[[pi:१५४]]
[[pl:154]]
40.678

besutan