Muslim: Béda antara owahan

47 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[File:Prayer in Cairo 1865.jpg|thumb|250px|]]
'''Muslim''' artinipun '''tiyang Islam''' (nyakseni yen Tuhanipun namung [[Allah]], lan ngakui utusanipun [[Kanjeng Nabi Muhammad]]).