3 April: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: os:3 апрелы; kosmetik perubahan
c (bot Mengubah: ml:ഏപ്രിൽ 3)
c (bot Menambah: os:3 апрелы; kosmetik perubahan)
<b>''' 3 [[April]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 93 utawi 94 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[2 April]] – [[3 April]] – [[4 April]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:3 April]]
[[nrm:3 Avri]]
[[oc:3 d'abril]]
[[os:3 апрелы]]
[[pam:Abril 3]]
[[pl:3 kwietnia]]
39.102

besutan