1625: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: lmo:1625
c (bot Menambah: gan:1625年)
c (bot Menambah: lmo:1625)
[[la:1625]]
[[lb:1625]]
[[lmo:1625]]
[[ln:1625]]
[[lt:1625 m.]]
2.543

besutan