1627: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: lmo:1627
c (bot Menambah: qu:1627)
c (bot Menambah: lmo:1627)
[[la:1627]]
[[lb:1627]]
[[lmo:1627]]
[[lt:1627 m.]]
[[lv:1627]]
2.543

besutan