1686: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: lmo:1686
c (bot Menambah: gan:1686年)
c (bot Menambah: lmo:1686)
[[la:1686]]
[[lb:1686]]
[[lmo:1686]]
[[lt:1686 m.]]
[[lv:1686]]
2.543

besutan