3 April: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c (bot Menambah: kl:Apriili 3)
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:3 April}}
:[[2 April]] – [[3 April]] – [[4 April]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]