9 April: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: xal:Мөрн сарин 9; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: kl:Apriili 9)
c (bot Menambah: xal:Мөрн сарин 9; kosmetik perubahan)
<b>''' 9 [[April]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 99 utawi 100 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[8 April]] – [[9 April]] – [[10 April]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:9 April]]
[[wa:9 d' avri]]
[[war:Abril 9]]
[[xal:Мөрн сарин 9]]
[[yo:9 April]]
[[zh:4月9日]]
38.561

besutan