Beauty and the Beast (filem 1991): Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''''Beauty and the Beast''''' kuwi sawijining [[film animasi]] produksi [[Walt Disney Pictures]] lan dirilis ing bioskop déning [[Buena Vista Pictures]] ing [[22 November]] [[1991]]. Caritané disutradarani déning [[Gary Trousdale]] lan [[Kirk Wise]]. Sekuel film iki, ''[[Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas]]'', dirilis ing [[VHS]] ing [[11 November]] [[1997]] lan disutradarani déning [[Andy Knight]].
 
== Pranala jaba ==