214: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:214
c (bot Menambah: pa:੨੧੪)
c (bot Menambah: nds:214)
[[nah:214]]
[[nap:214]]
[[nds:214]]
[[new:२१४]]
[[nl:214]]
38.419

besutan