Angkup: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: fa:کاسبرگ)
c (bot Menambah: dsb:Keluchowe łopjenko)
[[da:Bægerblad]]
[[de:Kelchblatt]]
[[dsb:Keluchowe łopjenko]]
[[en:Sepal]]
[[eo:Kaliko (botaniko)]]
25.160

besutan