Dhengkul: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: mr:गुडघा)
[[pt:Joelho]]
[[qu:Qunqur]]
[[ru:Коленный сустав]]
[[ru:Колено (анатомия)]]
[[scn:Dinocchiu]]
[[simple:Knee]]
25.160

besutan