Palermo: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
bot Mengubah: ar:بلرم; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: vi:Palermo)
c (bot Mengubah: ar:بلرم; kosmetik perubahan)
 
== Transportasi ==
* [[Bandhara Internasional Palermo]] dumunung 32 km ing sisih kulon Palermo.
 
== Pranala njaba ==
{{commons|Palermo}}
* {{en}} [http://www.comune.palermo.it/siti_esteri/english/index_inglese.htm Situs resmi]
 
[[Kategori:Kutha ing Sisilia]]
[[als:Palermo]]
[[an:Palermo]]
[[ar:باليرموبلرم]]
[[ast:Palermo]]
[[be-x-old:Палерма]]
38.817

besutan