Abad ping 2: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: lv:2. gadsimts
c (bot Menambah: lmo:II secul)
c (bot Menambah: lv:2. gadsimts)
[[lmo:II secul]]
[[lt:II amžius]]
[[lv:2. gadsimts]]
[[mhr:II курым]]
[[mk:2 век]]
35.118

besutan