Tengaran, Semarang: Béda antara owahan

189 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+wates2
c (Menambahkan kategori Tengaran, Semarang (HotCat))
(+wates2)
Kecamatan iki wewatesan :
{{Wates LKKW
|lor=[[Pabelan, Semarang|Kecamatan Pabelan]]
|lor=---
|kidul=---[[Kabupatèn Bayalali]]
|kulon=[[Kutha Salatiga]] lan [[Getasan, Semarang|Kecamatan Getasan]]
|kulon=---
|wétan=Suruh, Semarang|Kecamatan Suruh]] lan [[Susukan, Semarang|Kecamatan Susukan]]
|wétan=---
}}
 
78.625

besutan