207: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:207
c (bot Membuang: ca:207)
c (bot Menambah: nds:207)
[[nah:207]]
[[nap:207]]
[[nds:207]]
[[new:२०७]]
[[nl:207]]
70.202

besutan