Urk: Béda antara owahan

97 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c (bot Menambah: br:Urk; kosmetik perubahan)
 
Pedunung Urk iku kalebu kaum Kristen Protèstan sing taat.
 
== Uga delengen ==
* [[Schokland]], manten pulo sijiné ing tengah-tengahé [[Noordoostpolder]]
 
== Pranala jaba ==