Ruwatan: Béda antara owahan

163 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
*uger-uger lawang utawa anak loro lanang kabeh
 
==3.Sesajen==
[[Sesajen]] sing disiapake kanggo upacara adat iki antarane:
*Kain pitung [[werna]]
*[[Beras kuning]]
*Jarum kuning
*[[Kembang]] pitung rupa
 
Yen kanggo tolak bala utawa mbuang sial wong sing ngalami sukerta, wong sing diruwat kudhu njalani [[siraman]] banyu suci lan nggunting rambut, rambute banjur dilarung neng segara.
 
 
 
{{rintisan}}
 
'''''bali menyang:''''' [[Upacara adat Jawa]]
[[Kategori:Budaya Jawa]] [[Kategori:Upacara adat Jawa]] [[Kategori:Ruwatan]]
Naraguna anonim