15 April: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c (bot Menambah: kl:Apriili 15; kosmetik perubahan)
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscat|15 April}}
:[[14 April]] – [[15 April]] – [[16 April]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]