1869: Béda antara owahan

21 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
c
Suntingan Elqtefoca (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Xqbot
c (Suntingan Elqtefoca (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Xqbot)
 
== Prastawa ==
Suntingando prastawa
 
== Lair ==
78.625

besutan