1135: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1135
c (bot Menambah: gan:1135年)
c (bot Menambah: tl:1135)
[[th:พ.ศ. 1678]]
[[tk:1135]]
[[tl:1135]]
[[tr:1135]]
[[tt:1135]]
35.118

besutan