1013: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1013; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: hy:1013)
c (bot Menambah: tl:1013; kosmetik perubahan)
}}
 
== Prastawa ==
 
== Lair ==
 
== Séda ==
 
[[Kategori:{{PAGENAME}}]]
[[th:พ.ศ. 1556]]
[[tk:1013]]
[[tl:1013]]
[[tr:1013]]
[[tt:1013]]
40.149

besutan