1010: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1010; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: hy:1010)
c (bot Menambah: tl:1010; kosmetik perubahan)
}}
 
== Prastawa ==
 
== Lair ==
 
== Séda ==
 
[[Kategori:{{PAGENAME}}]]
[[th:พ.ศ. 1553]]
[[tk:1010]]
[[tl:1010]]
[[tr:1010]]
[[tt:1010]]
40.539

besutan