1008: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1008
c (bot Menambah: hy:1008)
c (bot Menambah: tl:1008)
[[th:พ.ศ. 1551]]
[[tk:1008]]
[[tl:1008]]
[[tr:1008]]
[[tt:1008]]
40.149

besutan