984: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:984
c (bot Menambah: qu:984)
c (bot Menambah: tl:984)
[[th:พ.ศ. 1527]]
[[tk:984]]
[[tl:984]]
[[tr:984]]
[[tt:984]]
35.118

besutan