1157: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1157
c (bot Menambah: gan:1157年)
c (bot Menambah: tl:1157)
[[th:พ.ศ. 1700]]
[[tk:1157]]
[[tl:1157]]
[[tr:1157]]
[[tt:1157]]
40.143

besutan