1149: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1149
c (bot Menambah: gan:1149年)
c (bot Menambah: tl:1149)
[[th:พ.ศ. 1692]]
[[tk:1149]]
[[tl:1149]]
[[tr:1149]]
[[tt:1149]]
40.143

besutan