507: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:507
c (bot Menambah: lmo:507)
c (bot Menambah: tl:507)
[[th:พ.ศ. 1050]]
[[tk:507]]
[[tl:507]]
[[tr:507]]
[[tt:507]]
38.419

besutan