521: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:521
c (bot Menambah: qu:521)
c (bot Menambah: tl:521)
[[th:พ.ศ. 1064]]
[[tk:521]]
[[tl:521]]
[[tr:521]]
[[tt:521]]
2.543

besutan