1045: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1045
c (bot Menambah: qu:1045)
c (bot Menambah: tl:1045)
[[th:พ.ศ. 1588]]
[[tk:1045]]
[[tl:1045]]
[[tr:1045]]
[[tt:1045]]
17.406

besutan