1032: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1032
c (bot Menambah: hy:1032)
c (bot Menambah: tl:1032)
[[th:พ.ศ. 1575]]
[[tk:1032]]
[[tl:1032]]
[[tr:1032]]
[[tt:1032]]
17.406

besutan