1052: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1052
c (bot Menambah: ca:1052)
c (bot Menambah: tl:1052)
[[th:พ.ศ. 1595]]
[[tk:1052]]
[[tl:1052]]
[[tr:1052]]
[[tt:1052]]
17.406

besutan