1074: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1074
c (bot Menambah: hy:1074)
c (bot Menambah: tl:1074)
[[th:พ.ศ. 1617]]
[[tk:1074]]
[[tl:1074]]
[[tr:1074]]
[[tt:1074]]
17.406

besutan