1082: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1082
c (bot Menambah: qu:1082)
c (bot Menambah: tl:1082)
[[th:พ.ศ. 1625]]
[[tk:1082]]
[[tl:1082]]
[[tr:1082]]
[[tt:1082]]
17.406

besutan