Siedlce: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
bot Mengubah: bg:Шедълце
c (bot Menambah: hu:Siedlce)
c (bot Mengubah: bg:Шедълце)
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
 
[[bg:СедълцеШедълце]]
[[da:Siedlce]]
[[de:Siedlce]]
38.419

besutan