Valentina Tereshkova: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: cy:Valentina Tereshkova; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: lv:Valentīna Tereškova)
c (bot Menambah: cy:Valentina Tereshkova; kosmetik perubahan)
[[FileGambar:Soviet Union-1963-Stamp-0.10. Valentina Tereshkova.jpg|thumb|right]]
'''Valentina Vladimirovna Tereshkova''' ([[basa Rusia]]: Валенти́на Влади́мировна Терешко́ва;) iku [[kosmonot]] wanita [[Uni Soviet]] sing dadi wanita pisanan ing donya sing mabur menyang luar angkasa kanthi migunakaké [[Vostok 6]] ing taun [[1963]]. Valentina dilaiarké ing [[Bolshoye Maslennikovo]], sawijining désa cilik ing [[Yaroslavl Oblast]], [[Rusia]] tanggal [[6 Maret]] [[1937]].
 
[[ca:Valentina Tereixkova]]
[[cs:Valentina Těreškovová]]
[[cy:Valentina Tereshkova]]
[[da:Valentina Teresjkova]]
[[de:Walentina Wladimirowna Tereschkowa]]
39.750

besutan