1121: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1121
c (bot Menambah: gan:1121年)
c (bot Menambah: tl:1121)
[[th:พ.ศ. 1664]]
[[tk:1121]]
[[tl:1121]]
[[tr:1121]]
[[tt:1121]]
17.406

besutan