1129: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1129
c (bot Menambah: gan:1129年)
c (bot Menambah: tl:1129)
[[th:พ.ศ. 1672]]
[[tk:1129]]
[[tl:1129]]
[[tr:1129]]
[[tt:1129]]
17.406

besutan