1183: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1183
c (bot Menambah: qu:1183)
c (bot Menambah: tl:1183)
[[th:พ.ศ. 1726]]
[[tk:1183]]
[[tl:1183]]
[[tr:1183]]
[[tt:1183]]
17.406

besutan