1193: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1193
c (bot Menambah: arz:1193)
c (bot Menambah: tl:1193)
[[th:พ.ศ. 1736]]
[[tk:1193]]
[[tl:1193]]
[[tr:1193]]
[[tt:1193]]
17.406

besutan