1189: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:1189
c (bot Menambah: qu:1189)
c (bot Menambah: tl:1189)
[[th:พ.ศ. 1732]]
[[tk:1189]]
[[tl:1189]]
[[tr:1189]]
[[uk:1189]]
17.406

besutan