857: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:857
c (bot Menambah: hy:857)
c (bot Menambah: tl:857)
[[th:พ.ศ. 1400]]
[[tk:857]]
[[tl:857]]
[[tr:857]]
[[tt:857]]
17.406

besutan