928: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:928
c (bot Menambah: qu:928)
c (bot Menambah: tl:928)
[[th:พ.ศ. 1471]]
[[tk:928]]
[[tl:928]]
[[tr:928]]
[[tt:928]]
17.406

besutan