Wikipédia:Wara-wara: Béda antara owahan

36 bèt wis dibusak ,  15 taun kepungkur
c
[[Gambar:Tuwuhing artikel ing jv-2007.png|center|480px]]
 
* '''[[5 April]] - 2007''' - Wikipedia basa Jawa nduwé '''8.000''' artikel; [[Sugriwa]]
* '''[[3 April]] - 2007''' - Wikipedia basa Jawa nduwé '''7.000''' artikel; [[224]]
* '''[[3 Februari]] - 2007''' - Wikipedia basa Jawa nduwé '''6.000''' artikel; [[1856]]
* '''[[15 Januari]] - 2007''' - Wikipedia basa Jawa nduwé '''5.000''' artikel; [[Przemyśl]]
* '''[[25 Juli]] - 2006''' - Wikipedia basa Jawa nduwé '''2.000''' artikel